Σχετικά με Εμάς

(Η Ιστοσελίδα μας βρίσκεται υπό συνεχή ανανέωση περιεχομένων)

Η ΟΜΠΡΕΛΑ ΚΡΗΤΗΣ - Βαργιακάκης  ιδρύθηκε το 1974 με την κατασκευή ομπρελών με το υλικό ψαθί, κατασκευάζοντας αντιανεμικές ομπρέλες μέχρι και σήμερα .
Με την πάροδο του χρόνου και την εξέλιξη των τεχνολογικών της εξοπλισμών από το 1999 μέχρι και σήμερα η ΟΜΠΡΕΛΑ ΚΡΗΤΗΣ στις νέες εγκαταστάσεις της στο Θραψανο Ηρακλείου συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής ομπρελών και ξαπλώστρας  με σύγχρονες προδιαγραφές , χρησιμοποιώντας πανί εκρού η ακριλικό η P.V.C.
Η κατασκευή των προϊόντων μας με σύγχρονες κατασκευαστικές τεχνικές και με δικά μας προφίλ αλουμινίου  έχει ως αποτέλεσμα την ποιοτική και ανθεκτική κατασκευή τους  καθώς και την τεχνική τους υποστήριξη μετά την πώληση .
Απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της στα 34 χρόνια της παρουσίας μας στον χώρο , η ΟΜΠΡΕΛΑ ΚΡΗΤΗΣ τολμά να επεκταθεί και στο χώρο του επίπλου εισάγοντας έπιπλα ποιότητας με τις δικές μας προδιαγραφές για την κάλυψη  των αναγκών των πελατών μας σε έπιπλα άνετα , μοντέρνα και οικονομικά , ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε επαγγελματικού χώρου .
Η ΟΜΠΡΕΛΑ ΚΡΗΤΗΣ - Βαργιακάκης διαθέτει δυο φορτηγά αυτοκίνητα για την διακίνηση και την εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλη  την Ελλάδα .
Θα χαρούμε πολύ να γνωρίσουμε από κοντά την δική σας επιχείρηση και να αναλάβουμε τον εξοπλισμό της με τα δικά μας ποιοτικά είδη .


Όποτε θελήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 28910-41209 η στο φαξ 28910-41347.

 

 

 

JoomShaper